Julmarknad i Jakriborg

Juliga Jakriborgstorget (2010)  Foto:Lisbeth Svensson

Nu är det snart dags för den traditionella och populära julmarknaden i Jakriborg ”den medeltida Hansastaden”, som ligger i Hjärup utanför Lund. Marknaden har under sina sju år blivit större och vuxit i antalet utställare och besökare. I år blir marknaden den 10 och 11, samt 17 och 18 december.

Julmarknaden i Jakriborg håller öppet mellan klockan 11.00-17.00 dessa dagar. Program

I år kommer det att finnas ca 100 utställare med sina unika hantverk och matförsäljning. Med Jakriborgs medeltida miljö kommer man lätt i julstämning och detta tror vi kommer att locka många besökare. Dessutom stannar tåget utanför Jakriborg och det tar ca 3 min från Lund och ca 9 min från Malmö till Hjärup, så kliv ur tåget och in i medeltiden.

Liksom tidigare år kommer det att anordnas olika aktiviteter som till exempel luciatåg, ponnyridning, tomte, riddare med mera.

Arrangör är Jakri AB

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.