Många vinnare i jubileumstävlingen!

Många vinnare i jubileumstävlingen!
Alla deltagare som samlat tolv stämplar på sina deltagarkort under årets Deltagartävling fick pris!
Priserna delades ut på Finalen i 60-årsjubiléet i Rådhuset det magiska datumet 121212.

Läs mer

Missa inte 60-årsfinalen 121212!

Missa inte 60-årsfinalen 121212!
Avslutning på jubileumsåret den 12 december 17.30 med prisutdelning, ”sillfrukost” och allsång!

Läs mer

Michael Sandin tänder julgranarna i kommunen till julsång

Kom och upplev julstämningen när Michael Sandin tänder de offentliga julgranarna i Staffanstorp, Nordanå, Kyrkheddinge och Hjärups Jakriborg. Lördagen den 1/12 kl.9-11.30. En liten kör från Musikskolan sjunger stämningsfulla julsånger. Vi bjuder på glögg och pepparkakor.

Läs mer

Jag har nog aldrig haft roligare än i år!

– Jag har nog aldrig haft så roligt i Staffanstorp som i år, med alla fina jubileumsevenemang. Hoppas det fortsätter. Jag har stortrivts. Det här har ni skött bra, berömmer Viola Magnusson, 82 år.

Läs mer

Dansgalan i Hjärup en succé med mersmak

Dansgalan i Hjärups Jakriborg fredagen 2 november blev en verklig fullträff för den stora dansälskande publiken i Staffanstorps kommun med omnejd. Danskvällen blev också ett mycket lyckat inslag i kommunens 60-årsfirande.

Läs mer

En lyckad nostalgidag

I lördags firades Nostalgidagen 1952 i Staffanstorps kommun som ett inslag i vårt 60-årsjubileum som pågår hela året. Hela dagen ägnades åt att på olika sätt berätta om året 1952 – både inom och utanför kommunen.

Läs mer

Staffanstorp minns 1952

Utställning, föredrag, busstur, nobelmiddag, kåseri och filmvisning ingår när Staffanstorps kommun på lördag den 31 mars arrangerar en nostalgidag kring året 1952 – året då kommunen bildades genom att tolv socknar slogs samman till en kommun.

Läs mer