S/Y Mary af Rövarhamn

Familjen Hammarberg är en helt vanlig tvåbarnsfamilj som har gjort något ovanligt. De fattade det modiga beslutet att lämna det trygga livet i Sverige för att leva sin dröm – att segla jorden runt. En resa som kom att vara i fyra år, och ta dem så långt från ekorrhjulet man kan komma.

Läs mer

Åter dags för allsångskvällar

Tre härliga allsångskvällar ska genomföras under sommaren, varav en i parken vid scoutgården i Hjärup och två i Gästis trädgård i Staffanstorp. Aktuella dagar är tisdagen den 18 juni och torsdagen den 8 augusti kl 19 i Staffanstorp och onsdagen den 10 juli kl 19 Hjärup.

Läs mer

Musikskolans Dag 1 juni i Balders Hage!

Musikskolans Dag med Picnic-konsert! Lördagen den 1 juni kl. 12-15. Årets stora avslutning i Balders Hage med tre timmars musik då bland annat körer, rockband, folkmusik, afrikanska trummor och marimbor samt orkestrar spelar.

Läs mer

Martin Widerbergs film ”Alla är äldre än jag” visas den 14 februari

Regissören Martin Widerberg besöker Staffanstorps bibliotek den 14 februari i samband med visningen av hans film ”Alla är äldre än jag” – en film om fyra generationer Widerberg.

Läs mer

Succé för Allsångståget!

Missa inte årets sista Allsångskväll den 26 juli i Staffanstorp, Allsångståget avgår kl.19! Platsen är liksom i fjor Gästis trädgård. Allsångsledare är Linda Lundkvist med band.

Läs mer

Julbasar på Praktikum

Vi vill välkomna er till vår julbasar på kommunens arbetsmarknadsenhet Praktikum. Syftet med denna tillställning är bland annat att få möjlighet att träffa kommuninvånare för att presentera vår verksamhet. Tid: 2 december kl. 14-19 […]

Läs mer

Saviours Night

Se Live! Amerikansk fotboll på storbilds skärm på ungdomscaféet vid Rådhuset i Staffanstorp. Cincinnati Bengals möter Indianapolis Colts. Mer information om Amerikansk fotboll ser du på www.nfl.com Söndagar klockan 19:00 på ungdoms caféet (i […]

Läs mer