Malmö FF mot Zlatans PSG på storbilds-TV på Torget i Staffanstorp

– Vi vill bjuda in alla fotbollsintresserade staffanstorpsbor att se Zlatans PSG mot Malmö FF på en storbilds-TV på Torget i Staffanstorp på tisdag kväll, säger kommunstyrelsens ordförande Christian Sonesson.

Läs mer

Skånes bästa fotbollsungdomar till Staffansvallen

För fjärde sommaren i rad tränar 255 av Skånes allra mest talangfulla ungdomsfotbollsspelare på Staffansvallen i Staffanstorp.

Läs mer

GIF mot MFF i juniorfinal

Staffansvallen har sedan invigningen 2011 fått stå värd för flera internationella matcher, senast när två EM-kvalmatcher avgjordes här med besök av Montenegros, Irlands och Sveriges landslag för damer F18.

Läs mer

EM-kvalet på Staffansvallen en succé

Sverige vann med 5 – 1 över Irland inför hela 1 470 åskådare och allt gick perfekt. EM-kvalet på Staffansvallen blev en publiksuccé, en idrottslig succé och en stor arrangörsframgång för värdklubbarna Staffanstorps GIF och Kyrkheddinge IF.

Läs mer

Följ EM-semifinal och EM-final på Torget!

KIF, GIF och Staffanstorps kommun visar EM-semifinalen på onsdag 27 juni och EM-finalen på söndag den 1 juli på storbilds-skärmen på Torget.

Läs mer

Kom och se EM-fotbollen på Torget!

Kom till Torget i Staffanstorp och se EM-fotbollen på storbilds-TV. Staffanstorps kommun, KIF och GIF bjuder alla fotbollsälskare på de viktigaste EM-matcherna på en 8 kvm storbilds-TV.
Sittplatsläktare och servering av nygrillade hamburgare kommer att finnas på plats vid TV-skärmen.

Läs mer

Världens största fotbollsturnering – UIF är med

För 62 år sedan, när Uppåkra IF startade, var målet att någon gång spela en Europacupmatch. Det skulle ta några årtionden, men idag har UIF gjort mer än så. Två gånger har de tävlat i världens största internationella fotbollsturné för veteraner.

Läs mer