Cykla i Staffanstorp – kommunens cykelkarta

Njut av våren i vårt vackra landskap. Hitta en ny väg till ditt arbete eller skola. Cykla till kommunens hantverkare, näringsidkare och turistmål.
Staffanstorps kommun presenterar: Cykla i Staffanstorp – Cykelkarta 2013

Läs mer

Årets digitala karta 2013 kommer från Staffanstorps kommun

Vid de årliga Kartdagarna i Jönköping 19-21 mars utsågs kartan ”Jämför Staffanstorp – igår och idag” till ”Årets digitala karta 2013” av en jury från Kartografiska sällskapet, sektionen för kartografi med motiveringen:
– En innovativ presentation som lockar att utforska gångna tiders geografi.

Läs mer

Historiska Staffanstorp – jämför idag med igår

Hur såg det ut i Staffanstorp 1962? Eller 1984? Utforska ditt närområde i vår interaktiva karta. Jämför, utforska och upptäck din hembygd i denna unika tidsmaskin med kartor från fem decennier!

Läs mer

Hembygdskarta på webben

Med hjälp av ett kartbaserat verktyg kan du vid din dator ge ditt bidrag i sökandet efter Staffanstorps själ. Genom dator, mobiltelefon eller läsplatta är det enkelt att se och kommentera vad andra tyckt om olika platser i Staffanstorp. Du kan lägga till egna platser som är särskilt viktiga för din hembygdskänsla.

Läs mer

Har jag rätt till skolskjuts?

Har du funderat på om ditt barn har rätt till skolskjuts? Staffanstorps kommun kan som en av de första i Sverige erbjuda dig ett enkelt verktyg för att få ett preliminärt svar på detta.

Läs mer