Brödbak över öppen eld på Torget

På onsdagen fick sportlovslediga barn i Staffanstorp grilla pinnbröd över öppen eld på Torget tillsammans med Staffanstorps Scoutkår Djurslöv!

Läs mer

Miniloppis på Torget

På tisdagen fortsatte sportlovsaktiviteterna för de mindre barnen med ett litet leksaksloppis i det uppvärmda tältet framför Rådhuset i Staffanstorp.

Läs mer

Seniorerna utmanade barnen på Torget

Det blev ett skojigt möte när fjorton seniorer från PRO och SPF i Staffanstorp utmanade närmare 50 juniorer på tipspromenad på Torget på måndagen.

Läs mer

Sportlovsprogrammet för 2015

LAN, fotboll, lådbilsrally, ridning och varm choklad är bara några exempel på allt roligt som händer i Staffanstorps kommun under vecka 8, (2015).

Läs mer

Många roliga aktiviteter på sportlovet

Årets sportlov bjöd på massor av roliga aktiviteter i både Staffanstorp och Hjärup för sportlovslediga barn i alla åldrar. På programmet stod allt från att spela i liveband på Musikskolan, till ponnyridning, scouting, dataspel, fotboll, bowling, skidåkning, skateboardramp och gratis varm choklad på Torget.

Läs mer

Sportlovsaktiviteter för ungdomar i alla åldrar!

Det är ett fullmatat program för sportlovslediga barn och ungdomar som presenteras i Staffanstorps kommun i år med många olika aktiviteter. Programmet innehåller många spännande nyheter för året. Sportlovet startar vecka 8, 17-22 februari 2014.

Läs mer

Isbana, hockeyskola och ungdomsscen på sportlovet

60-årsfirandet (2012) drar igång på allvar för Staffanstorps ungdomar redan under sportlovet, vecka 8, då kommunen bjuder på isbana, ungdomsscen och hockeyskola på Torget! Under två veckor från och med sportlovsveckan kommer det att finnas en 120 kvm stor isbana på Torget i Staffanstorp för alla att åka fritt på.

Läs mer