Skånes bästa fotbollsungdomar till Staffansvallen

För fjärde sommaren i rad tränar 255 av Skånes allra mest talangfulla ungdomsfotbollsspelare på Staffansvallen i Staffanstorp.

Läs mer

EM-kvalet på Staffansvallen en succé

Sverige vann med 5 – 1 över Irland inför hela 1 470 åskådare och allt gick perfekt. EM-kvalet på Staffansvallen blev en publiksuccé, en idrottslig succé och en stor arrangörsframgång för värdklubbarna Staffanstorps GIF och Kyrkheddinge IF.

Läs mer

Heja fram Sveriges landslag på Staffansvallen!

På torsdag 18/9 möts Sverige – Irland i en avgörande toppstrid i EM-kvalet i fotboll Damer F18. Matchen spelas i Staffanstorp, på Staffansvallen klockan 14.

Läs mer

Staffanstorp får EM-kval i fotboll!

Staffanstorps kommun har tackat ja till en förfrågan från Svenska fotbollsförbundet om att stå värd när EM-kvalet i fotboll för damer F 18 mellan Sverige, Irland, Montenegro och Moldavien avgörs i år.

Läs mer

Galainvigningen blev en riktig folkfest!

Cirkus, sambafotboll, musik, världsrekord… Det blev verkligen en riktig folkfest när Staffanstorps kommun bjöd på både festlig och högtidlig invigning av nya Staffansvallen lördagen den 3 september.

Läs mer

Landskamp i Staffanstorp, nya Staffansvallen 1 september kl. 14.

Sverige – Slovakien spelar den 1 september, 2011 kl 14.00 på Staffansvallen i Staffanstorp.

Biljettpris: Vuxna 60 kr, 7-16 år 20 kr, lagbiljetter max 20 personer spelare och ledare 300 kr.

Läs mer

Pojklandslagsmatch i fotboll på nya Staffansvallens Idrottsplats

Den 1 september möter Sverige – Slovakien i en träningslandskamp för pojkar 16 år. Landskampen är en av många aktiviteter kring invigningen av Staffansvallens idrottsplats.

Läs mer