WP_20130821_001

Skolan i tiden, en skola att växa i!

Hjärupslundsskolan är en 6-9 skola med ca 380 elever belägen i Hjärup. Skolan erbjuder en positiv miljö med engagerade vuxna och i huset finns också Bibliotek och Fritid. Utemiljön är skapad för unga i rörelse och vi har skateboardramp, basket- och bandyplan och en multisportplan i direkt anslutning till skolan.

Läs mer »

Nu finns vi på Vklass!

Vklass är vår nya lärplattform där elever, lärare och föräldrar kommunicerar. I Vklass kan du nu hämta all information som rör skolan såsom elevschema, busstider, anmäla frånvaro, föräldramöten, mm.

Läs mer »

Grattis Elsa och Simon!

Våra duktiga elever tog hem tredjeplatsen i Malmö Stads Naturvetartävling.

Läs mer »

Vinst i skol-dm

Hjärupslundsskolan tog igår hem vinsten i skol-dm i fotboll. Vårt lag med flickor i åk 6 och 7 vann över Kristianstad i finalen. Stort grattis!

Läs mer »

Sjukanmälan

Glöm ej att om du inte har meddelat för hur många dagar ditt barn kommer att vara hemma så måste du göra en ny sjukanmälan för varje dag.   Telefonnummer till sjukanmälan är 08-519 09 321.

Läs mer »

Sommarskola

Välkomna till Summercamp 2014! Under tre veckor i sommar har elever i åk  6, 7 och 8 möjlighet att i lugn och ro få hjälp och stöd i ämnena svenska, SVA, engelska och matematik. Eleverna väljer […]

Läs mer »