WP_20130821_001

Skolan i tiden, en skola att växa i!

Hjärupslundsskolan är en 7-9 skola med cirka 320 elever belägen i Hjärup. Skolan erbjuder en positiv miljö med engagerade vuxna och i huset finns också Bibliotek och Fritid. Utemiljön är skapad för unga i rörelse och vi har skateboardramp, basket- och bandyplan och en multisportplan i direkt anslutning till skolan.

Läs mer »

På fredag har vi tioårsjubileum!

Klicka på  Inbjudan för att se mer.

Läs mer »

Skolstart

Fredag 19 augusti välkomnar vi alla elever till skolstart. Tider första skoldagen är 08:30-11:50. Buss går hem 12:00. Välkomna

Läs mer »

Hjärupslundsskolan – den lärande skolan

Vi gläds mycket åt att eleverna på Hjärupslundsskolan når långt i sin kunskapsutveckling. Skolan når över tid genomgående mycket höga resultat och presterar högre än förväntat även med hänsyn taget till föräldrars utbildningsnivå och elevsammansättning.

Läs mer »

Glad sommar!

Ännu ett läsår är slut. Året som gått har inneburit mycket glädje, en del bus, nya kunskaper, kamp med läxor och prov, härliga utflykter, goda luncher, fin gemenskap och roliga festligheter.

Läs mer »

Finnuppvinnare

Maja Johansson i 9b gav sig upp till Stockholm och finalen i Finn upp. Maja vann kategoring bästa design för sin uppfinning.

Läs mer »