WP_20130821_001

Skolan i tiden, en skola att växa i!

Hjärupslundsskolan är en 6-9 skola med cirka 380 elever belägen i Hjärup. Skolan erbjuder en positiv miljö med engagerade vuxna och i huset finns också Bibliotek och Fritid. Utemiljön är skapad för unga i rörelse och vi har skateboardramp, basket- och bandyplan och en multisportplan i direkt anslutning till skolan.

Läs mer »

Finnuppvinnare

Maja Johansson i 9b gav sig upp till Stockholm och finalen i Finn upp. Maja vann kategoring bästa design för sin uppfinning. Stort grattis till Maja! http://www.finnupp.se/vinnare-2016/  

Läs mer »

Intresserad av att börja på Hjärupslundsskolan?

Hösterminen 2016 kommer vi att starta ytterligare en klass i åk 7 och vi kommer att ta in ett femtontal nya elever. Vill du veta mer om vår skola är du välkommen att boka in ett besök genom att mejla till Jonas Svensson

Läs mer »

Skolbarnen samlade in 15 000 kronor till UNHCR!

”Tillsammans gör vi skillnad!” var rubriken på den lördagseftermiddag nyligen när engagerade högstadieelever och lärare på Hjärupslundsskolan genomförde aktiviteter för att hjälpa människor på flykt.

Läs mer »

Information ang skolval åk 7 ht 2016

Skolval åk 7

Läs mer »

Finn Upp

Till den nationella finalen i Finn Upp 2015 i Stockholm den 4 maj, gick Maja Johansson 8 B (finalist en av tio) vidare. Grattis Maja!

Läs mer »