Att skriva kommentarer

Wordle - Att lämna en kommentar

Att lämna en kommentar

– En möjlighet för dig att enkelt föra en dialog med kommunen!

Om du har synpunkter på informationen på en viss sida – lämna en kommentar eller e-posta till den som är sidansvarig. Alla sidor har en sidansvarig som granskar kommentarerna. Alla kommentarer kan komma att modereras. Vi förbehåller oss rätten att radera/avpublicera innehåll om vi bedömer att detta är kränkande eller stötande. Inga påhopp tillåts. Vi behandlar varandra med respekt. E-postadresser som används för kommentarer publiceras aldrig på webbplatsen. De är däremot viktiga för att vi ska kunna komma i kontakt med dig om det behövs. Välkommen att kommentera sidor och nyheter på staffanstorp.se

Våra riktlinjer för kommentarer och diskussioner är enkla:

 1. Identifiera dig med namn och e-postadress
 2. Visa respekt

Om kommentaren behöver ett svar av oss försöker vi besvara/bemöta kommentaren inom 24 timmar måndag – fredag kl. 8-17 med undantag för veckoslut, helger, semester och sjukdom.

Inlägget undertecknas med namn, helst med både för- och efternamn. En kommentar bör inte vara längre än 500 tecken. Länkar utan samband i kommentaren publiceras inte. Tänk på att inte använda kommentarsfältet för att lämna känsliga uppgifter.

Vi accepterar inte kränkande kommentarer om till exempel: etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning, politisk eller religiös tillhörighet. Vi publicerar inte kommersiella budskap eller marknadsföring, erbjudanden om pengar eller gåvor. Inte heller hot, trakasserier, skvaller, svordomar och obscena ord accepteras.

Kommentarer som inte följer riktlinjerna publiceras inte och olämpliga kommentarer tas bort.

Hoppa till navigering

69 kommentarer till Att skriva kommentarer

 1. Haahha,tittade på UG och trodde inte att en kommun var så mot sina skattebetalare.Tur att jag inte bor i den kommunen

 2. Hej!
  Otroligt att Staffanstorps kommun kan skicka så många politiker till denna mässa. Det genomskådar ju vad denna semesterresa går ut på…. Tydligen tycker staffanstorps politiker och kommun att det är ok att dricka så mycket sprit på så ”kallad” arbetstid. Är det detta våra skattepengar ska gå till!?
  Så dåligt. Ni borde istället satsa på våra barn och ungdomar. Dessa pengar kunde ju istället lagts på den dåliga mat som serveras på förskolor och skolor i Staffanstorps kommun. Maten är ej anpassad till våra barn och enligt personal är det knappt dem kan äta den eftersom det är ej god mat och konstiga kombinationer. Det är en massa halvfabrikat som ej är gott att äta och är dålig mat. Ni kunde ju satsa dessa pengar på att ge våra barn som är framtiden ekologisk bra mat. Det ni serverar är ju inte så bra. Idag serverade ni stekt sill som barnen ej kunde äta. Massa ben och detta är svårt att äta för en 4-åring som min son är. Ej skoj att hämta på förskola och få reda på att idag har inga barn ätit så din son är jätte hungrig. Urdåligt! Satsa på bra mat åt våra barn istället. Hälsningar Angelica

  1. Hej Angelica!
   Jag är ledsen att du inte är nöjd med ditt barns mat på förskolan. För att vi ska kunna svara dig rätt behöver vi veta vilken förskola det gäller? Då sillen är ett alternativ som inte finns på förskolor borde middagsrätten varit fiskgratäng TexMex med potatismos.
   Vänligen
   Magnus Malm

 3. Hej informatören!

  Ett litet tips: bedömer stavas med ett m inte två 😉

  1. Hej Lisa!
   Nu är det ändrat. Tack för din uppmärksamhet.
   Vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

 4. Hej

  Jag skulle gärna vilja se de socialdemokratiska representanternas kvitton från resan till Grimmen.

  1. Hej Gull-britt!
   Inga socialdemokrater har lämnat in kvitton för betalning angående Grimmenresan.
   Vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

 5. Hej,
  Undrar när det är julskyltning i Staffanstorp nu i år. Har sökt på sidan och även googlat men kan inte hitta det… Är det julmarknad i Jakriborg i år också? När isf?
  Mvh
  Maria

  1. Hej Maria!
   Det är julskyltning i Staffanstorps centrum lördagen den 30 november och det är julmarknad i Jakriborg 14-15/12 och 21-22/12, 2013 kl. 11.00-17.00.

   Vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

 6. Hej.

  Jag håller också på med ett arbete som vissa andra här. Jag undrar då om du kan hjälpa mig med samma fråga som en annan har ställt här. Vilka hälsofrämjande aktiviteter prioriteras i Staffanstorps kommun? En annan fråga jag har är, hur arbetar Staffanstorps kommun med hållbar utveckling? Är tacksam för svar eller tips på hemsidor.

  Helen

  1. Hej Helen!
   Det är svåra frågor du ställer, men jag ska försöka hjälpa dig så gott jag kan. Hälsofrämjande och sjukvård – Går under Region Skåne.
   Hälsa i arbetslivet – Som anställd i vår kommun är vissa friskvårdsaktiviteter gratis och vissa erbjuds till en subventionerad kostnad. Hållbar utveckling –
   Stadsbyggnadskontorets arbetsuppgifter är att främja en hållbar utveckling så att nuvarande och kommande generationer tillförsäkras en hälsosam och god livsmiljö med långsiktigt hållbar mark- och vattenanvändning samt att verka för:
   -Skydd av värdefulla naturmiljöer
   – En god byggnadskultur
   – En god landskaps och stadsmiljö
   – Största möjliga trafiksäkerhet
   – Trafiksäkra lokala och regionala cykelstråk
   – Verka för en strategisk översiktlig planering som tillvaratar Staffanstorps kommuns möjligheter i en region med tillväxt och attraktionskraft och där medverka till en planering för bärkraft och balans
   – Följa de riktlinjer som anges av kommunfullmäktige i översiktsplanen och i enlighet med dessa verka för en god beredskap för byggande genom detaljplaner för bostäder och verksamheter.
   Vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

 7. Hej! Jag är intresserad av att arbeta på äldreboende inom Staffanstorp kommun. Vem som jag kan kontakta? MVH! Saysamon Matra

  1. Hej igen Saysamon!
   Våra äldreboende drivs i privat regi Pilegården drivs av Humana omsorg Tel: 070-164 73 30, Klöverlyckan, Tel. 040-46 21 17, Attendo Care AB driver Magnoliagården Tel. 0767-90 29 00
   Lycka till
   Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

 8. Hej
  Vet inte om min fråga kom fram, ser den inte bland kommentarerna. Nytt försök; hur kommer jag åt mina inlagda uppgifter, CV? Fick nytt lösen i höstas, sökte en tjänst i kommunen då. Nu markeras det som ogiltigt när jag vill ansöka via er webbplats. Misslyckas, även, med att skicka efter ett nytt lösenord. Jag har min e-post adress som användarnamn och får då fylla i adressen i båda fälten (korrekt?).
  Hur kommer jag åt mina registrerade uppgifter på er webb och/eller hur får jag ett nytt lösenord?
  Tacksam för hjälp
  Mimmi

  1. Hej Mimmi!
   Jo din fråga kom fram och den är skickad till Ann-Christine Rask men hon kommer inte tillbaka förrän på torsdag.
   Vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

 9. Hej igen och tack för snabbt svar!

  Mimmi

 10. Hej. vem ringer man om man vill ha arbetsgivarintyg och nummer dit?

  tack på förhand

  1. Hej Jonny!
   Du kan kontakta löneavdelningen 040-43 94 38 så kan de säkert hjälpa dig.
   Vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

 11. Hejsan.
  Vet ni vem som äger de tre lokalerna på Klockaregårdsvägen?
  De hade varit perfekta för byns ungdomar att rusta upp och ha som samlingslokal!

  1. Hej Ulrica
   Det är kommunen som äger lokalerna. De är tyvärr i för dåligt skick för att kunna renoveras och behöver rivas.

   Mvh
   Pontus Borgstrand, exploateringschef

 12. Jag tänkte se om det fanns något ledigt jobb hos er, men jag hittar inte ens annonsplatsen – dåligt betyg alltså.
  Jag hittade knappt den här kommentarrutan heller – varför ska man längst ner för att hitta den, är det genomtänkt?

  1. Hej Per!
   Vad tråkigt att du inte hittade våra lediga tjänster
   http://staffanstorp.se/arbetsliv/kommunen-som-arbetsplats/lediga-tjanster/
   Jag tar med mig dina synpunkter till vår utvecklingsgrupp.
   Vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

 13. Jag måste berömma alla tjänstmän i kommunen som utan att tappa fattningen svarar på alla kommentarer här i forumet. Ni är ofta imponerande snabba, sakliga och informativa. Jag följer forumet dagligen och ser ju gång på gång hur skribenterna blandar ihop politik med det ni tjänstemän utför. Det är också vardag med rena oförskämdheter och en del håller en ganska tråkig sarkastisk ton i sina inlägg. Det är också vanligt att man tar upp småbagateller som bara rör skribenten där man kan tycka att det finns bättre sätt att sköta den kommunikationen med kommunen än att skriva i ett öppet forum på kommunens hemsida. Men likväl så får alla skribenter ett trevligt, välformulerat och diplomatiskt svar tillbaks. Jag är minst sagt imponerad över ert stora tålamod.

  Jag vill också visa min uppskattning till att forumet finns. Det är en enorm service till kommuninvånarna att kunna ha denna direktdialog med tjänstemännen i ett öppet forum. Det är inte så ofta ni får beröm och uppskattning (åtminstone inte här i forumet) så jag tyckte det var på sin plats med lite av den varan.

  1. Tack Daniel, för dina värmande ord vi uppskattar dem verkligen. Din tolkning är alldeles rätt och jag blev alldeles tagen. Tack än en gång!
   Vänligen
   Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

   1. Håller med Daniel om bra service här på hemsidan men blev lite förvånad över det långa inlägget. När jag skrev ett av liknande längd fick jag till svar att inlägg ska hållas kort, max 500 tecken, enligt era regler. Detta kan jag förstå men i så fall ska väl det gälla alla inlägg…?

    1. Hej Maria!
     Tack för din synpunkt. Det har rätt i att jag mejlade till dig när din kommentar var för lång, med mera. Daniel följer de övriga riktlinjerna och vår personal behöver verkligen den feedback som han ger oss, då kommentarerna inte alltid håller en trevlig ton. Tyvärr finns inte tiden att mejla ut till alla som inte håller 500 tecken. Vi kommer att skruva till inställningarna så att det inte går att lämna hur långa kommentarer som helst. Problemet vi har med det är att vi själva ofta behöver mer än 500 tecken för att svara. Vi gör vårt bästa, för att ge lite extra service ibland når vi inte ända fram. Vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

 14. Jag hoppas verkligen att ni inte är nöjda med denna web-sida, mesig! svårt att hitta, och riktigt ful!

  Varför ingen info om Staffanstorps Motorshow……

  1. Hej Christer!
   Staffanstorps Motorshow hittar du information om i vår kalender eller på Spegelns webbplats
   Ha så trevligt Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

 15. Hej. vem ringer jag för att få ett arbetsgivarintyg? och gärna telefonnummer med.
  tack på förhand

  1. Hej Jonny!
   Du kan kontakta löneavdelningen 040-625 64 39 Karin Larsson eller 040-625 64 38 Eva Andersson så kan de säkert hjälpa dig.
   Vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun


Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.