Musikskolor

Sambanji Foto och licens:Leif Johansson

Om du vill spela eller sjunga på din fritid i Staffanstorps kommun har du flera olika alternativ att välja mellan. Det finns en kommunal och flera fristående musikskolor:

Musikums verksamhet har upphört.

Du ansöker till de olika musikskolorna via portalen ”Musikskolorna i Staffanstorp”. Gå till Musikskolorna i Staffanstorps webbplats>>

 

Hoppa till navigering

8 kommentarer till Musikskolor

 1. Hej…

  Jag undrar om någon vet hur dags ”lussevakan” ska vara,som är den 12 december i er regi ?

  1. Hej Caro!
   kl.17.30 och kl.19.30 den 12/12
   vänligen Lisbeth Svensson, Staffanstorps kommun

 2. Hej!
  Lite funderingar kring avgifterna på musikskolan!?
  Är det bara ämneskurserna som är höjda från och med årskiftet eller är det samtiliga avgifter? /Agneta

  1. Hej Agneta!
   I princip är avgifterna för alla musikkurser höjda men olika mycket. Ta en titt på sidan Vad kostar det? så får du hela bilden. Sidan är uppdaterad från och med idag 2/1! Hälsningar Lena, Staffanstorps kommun

 3. Hej! Är intresserad av att anmäla min dotter till musiklek. Min fråga är om det bara går att anmäla till höstterminen och måste de ha fyllt 6 år eller det räcker samma är? Jag har en dotter som fyller 6 år i december.

  Häslningar Emma

  1. Hej Emma!
   Så roligt att ni är intresserade av musikleken. Det går alldeles utmärkt att anmäla din dotter nu, det räcker att de fyller 6 år samma år.
   I dagsläget vet vi inte till 100% hur verksamheten ser ut i höst eftersom kommunen kommer att införa ett musikcheckssystem till hösten -13. MEN vi hoppas kunna ta hand om alla musiklekspigga 6-åringar även nästa läsår. Så anmäl henne nu så vet vi att ni är intresserade!
   Hälsningar Lena, Staffanstorps kommun

 4. Hej! Jag tycker det är väldigt kul att spela trummor, och jag undrar om ni har trumlektioner? / Emelie

  1. Hej Emelie!
   Så klart vi har trumlektioner! Till hösten kommer vi att ha möjlighet ta in alla som möjligt i vår kö och du kan redan nu anmäla dig. gå in på musikskolans webbplats, på sidan Anmälan. där finns blanketten som du trycker ut, fyller i och skickar till oss.

   Välkommen in i gänget!
   Lena, Staffanstorps kommun


Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.