Kontantfritt på bussar från 1 juni

Den 1 juni blir Skånetrafikens bussar kontantfria, enligt ett beslut från Arbetsmiljöverket. Det innebär att det inte går att betala med mynt och sedlar ombord på bussen.

Den som reser med tåg måste ha köpt sin biljett innan han eller hon stiger ombord på tåget. Möjligheten att köpa biljett ombord försvinner nämligen också den 1 juni 2011.

Regionbuss

Här betalar du med Jojo-kort eller bank-/kreditkort (Visa, Mastercard, Electon och Maestro).

Jojo Reskassa – 20% billigare!

Det bästa sättet att betala sin resa är att alltid ha ett laddat Jojo Reskassa på fickan. Det ger alltid 20 % rabatt, ger möjlighet till förlustgaranti och går att ladda på internet, i biljettautomater på stationerna, hos Skånetrafikens kundcenter. Kortet kan du köpa på webben på Mina sidor, men också hos Skånetrafikens kundcenter, återförsäljare och ombud.

Återförsäljare i Staffanstorp är Pressbyrån.

Adress: Köpcentrum, Torget

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »