Möt din lokala polis

Polisen. Foto och licens: Ulrika Vendelbo

Polisen i Staffanstorp vill möta staffanstorpsborna och besöker därför Medborgarkontoren i Staffanstorp och Hjärup i april och maj.  Onsdagen den 2 maj är det dags i Hjärup klockan 17-19 på Medborgarkontoret, på biblioteket, Forum Hjärup.

Anna-Karin Boije, stationschef för polisen i Staffanstorp:

– Alla är välkomna att prata med oss, seniorer eller unga eller mittemellan. Ingen fråga är för liten, stort som smått! Vi vill visa att polisen i Staffanstorp verkligen bryr sig om de lokala problemen.

– För att öka kommunikationen med medborgarna besöker vi Medborgarkontoren i Hjärup och Staffanstorp, för att ge aktuell information och svara på frågor.

Vi ska genomföra träffar med medborgarna både på våren och hösten i fortsättningen.

Tider för medborgarmötena:

Torsdagen den 26/4 kl 15-17  på Medborgarkontoret, Staffanstorp.

Onsdagen den 2 maj kl 17-19 på Medborgarkontoret, Hjärup.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »