Nominera din kandidat

Årets Eldsjäl i Staffanstorp:

Vet du någon som brinner för något och som lägger ner en stor del av sin tid och kraft åt detta? Tycker du att han/hon ska bli utsedd till Årets eldsjäl i Staffanstorp? Skicka då ditt förslag via mejl  senast den 9 maj. Glöm inte att skriva både namn och en motivering. Läs mer på Sparbanken Öresunds webbplats.

2011 års StaffanstorpsAmbassadör:

Vem tycker du gör sig förtjänt av ett pris som god StaffanstorpsAmbassadör? Ange din kandidat till priset här! Det är viktigt att du skriver en motivering varför du vill nominera just den personen till priset. Du har möjlighet att nominera tom den 9 maj.

2011 års Landsbygdsföretagare:

Vem anser du ska ha pris som Årets Landsbygdsföretagare? Ange din kandidat till priset här! Det är viktigt att du skriver en motivering varför du vill nominera just den personen till priset. Du har möjlighet att nominera tom den 9 maj.

Vinnarna av ovanstående priser tar emot utmärkelserna på Guldkvällen 25 maj på Gästis, näringslivsfesten arrangerad av Staffanstorps kommun och Business Port Staffanstorp. Även ett antal andra priser kommer att delas ut samma kväll, bl.a.

Årets Företagare – Delas ut av Företagsgruppen i Staffanstorp

Årets Idrottsprestation, Årets Barn/ungdomsledarstipendium – Delas ut av Staffanstorps kommun.

Årets Tillgänglighetspris – Delas ut av Kommunala Handikapprådet.

Vidare planerar LRF att dela ut pris under kvällen

Handelsbanken i Staffanstorp bjuder publiken på glass kvällen till ära.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.