Pendla med cykel

Kanske vet du redan att det finns en cykelväg mellan Malmö, Arlöv, Åkarp, Hjärup och Lund men har inte tagit steget upp på cykeln än? Redan idag finns det många som upptäckt fördelarna med att cykla till jobbet. Läs mer om framtidsplaner för den kommande supercykelvägen och jämför själv din färdväg för olika resor.

Att cykla till jobbet är snabbt, billigt och ger bra motion. Låt dig inspireras av andras erfarenheter och tips. På sidan om cykelpendling hittar du kartor och tips för att underlätta din resa. Du kan själv jämföra färdväg, tider och kostnad för olika färdalternativ i resejämföraren.

Du får också veta mer om den planerade supercykelvägen mellan Malmö, Hjärup och Lund.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »