Hagalidskolan, en hälsodiplomerad arbetsplats

Hagalidskolan kan som första skola i Staffanstorp titulera sig som hälsodiplomerad arbetsplats. Hagalidskolan har blivit en hälsodiplomerade arbetsplats för strategiskt hälsoarbete där hälsa är en del av skolans verksamhet med strategier och aktiviteter inom rekreation och friskvård.

Diplomet är giltigt i två år för att sedan stämmas av på nytt.

Avstämmaren hade inget att anmärka på det arbete skolan redovisade och har skrivit denna kommentar:

”Hagalidskolan visar upp ett genomtänkt strategiskt hälsoarbete. Detta visar sig bland annat på satsningen på hälsoorganisation, engagemang och aktiviteter som täcker in hälsa ur ett brett perspektiv. Att fortsätta arbeta för att förankra hälsoarbetet i hela organisationen kommer även i framtiden vara viktigt och att vara tydlig är ofta en nyckel i det arbetet. Stort grattis och fortsatt lycka till!”

Vad innebär det då att vara hälsodiplomerade?

Hagalidskolan strävar mot att bli en friskare och starkare arbetsplats med låg sjukfrånvaro. Korpens hälsodiplomering är en process som stödjer det strategiska arbetet med hälsan på en arbetsplats.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »