Kom och se EM-fotbollen på Torget!

Kom till Torget i Staffanstorp och se EM-fotbollen på storbilds-TV.
Staffanstorps kommun, KIF och GIF bjuder alla fotbollsälskare på de viktigaste EM-matcherna på en 8 kvm storbilds-TV.
Sittplatsläktare och servering av nygrillade hamburgare kommer att finnas på plats vid TV-skärmen.

SE PROGRAMMET HÄR NEDAN!

Det blev en riktig EM-fest på Torget i Staffanstorp när Sverige spelade sin första match på måndagen den 11 juni mot Ukraina. Staffanstorparna gick man ur huse för att njuta av fotbollen på storbildsskärmen.

Vädret var ljumt, solen sken och eldsjälar i KIF och GIF grillade kryddstarka korvar och hamburgare och försåg den stora förväntansfulla publiken med läsk, vatten, kaffe och godis samt lotter i sitt EM-lotteri.

EM pågår mellan den 8 juni – 1 juli. Sverige möter England fredagen den 15 juni kl 20.45 och Frankrike tisdagen den 19 juni kl 20.45. Med tur och skicklighet går vi vidare.

Program för fotbollsvisningen på storskärm på Torget:

Ons 13/6  18.00 Danmark – Portugal.

Fre 15/6  20.45 Sverige – England.

Sön 17/6  20.45 Danmark – Portugal.

Tis 19/6  20.45 Sverige – Frankrike.

Ett urval av kvartsfinaler och semifinaler kommer också att visas beroende på publikintresse, samt hur det går för Sverige och Danmark.
Finalen söndagen den 1 juli kl 20.45 planeras att visas.

Fotboll och hamburgare

I år kan du med andra ord se hela fotbollsfesten på Torget i Staffanstorp tillsammans med andra fotbollstokiga staffanstorpsbor!

KIF och GIF serverar nygrillade hamburgare på plats och säljer läsk och vatten. Eller kanske du vill ta med en egen korg med godsaker.

Det är Staffanstorps kommun 60 år, KIF och GIF som i samarbete bjuder på EM-fotbollen på storbildsskärm på Torget i Staffanstorp. Skärmen är inhyrd för hela EMperioden.

Kanske följer vi även Danmark i deras grupp mot Holland, Tyskland och Portugal. Och vi tänker självklart inte missa kvartsfinaler, semifinaler eller final!

KIF och GIF

KIF och GIF sköter visningarna, väljer ut godbitarna ur EM-programmet, riggar upp TV-trailern och sin grillanläggning och säljer nygrillade hamburgare, läsk och vatten inför varje viktig match, om det inte regnar eller blåser småspik!

Arr: Staffanstorps kommun 60 år i samarbete med Kyrkheddinge IF och Staffanstorps GIF, samt Partajservice.