”Impossible mission” – sommarworkshop 2012

Sommararbete för kommunens skolungdomar har pågått i Staffanstorps konsthall sedan sommaren 2007. Arbetets uppgift är att bygga en utställning som reflekterar kring ungdomarnas verklighet och konst – mediasyn.

Årets tema ”impossible mission” kan handla om den kopierade verkligheten. Kopior av kopior. Smurfarna och Mission impossible, om en virtuell verklighet och om retro och nostalgi.

Postmodernismens bilder av bilder har av dagens mediavärld utvecklats till kopior av kopior. Hur ser ungdomarna på den kopierade verkligheten och mångfalden av bilder, kopior och reklamens budskap?

Workshopen pågår 9 juli – 19 augusti i konsthallen.

”Finissage” söndagen den 19 augusti kl.13-16.

Välkomna att besöka ungdomarna under arbetets gång.

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »