Vi ska göra Staffanstorpsbornas egen fotobok

Du som tycker om att fotografera: Var med i vår stora fototävling 2012. De 60 bästa bilderna blir en fotobok! Enda kravet är att bilderna ska vara tagna under 2012 i Staffanstorps kommun.

Bilderna ska illustrera en företeelse eller något som händer inom kommunens gränser. Du kan skicka in bilder av barn, gamla, av stadsliv, lantliv, evenemang, naturbilder, stämningsbilder, kort sagt i princip vad som helst. Utom privatbilder i hemmiljö.

Anmälan

Högst sex bilder kan skickas in per deltagare, senast den 2 december 2012. Kom ihåg att bilderna måste vara högupplösta och ha som minsta format  2 500 x 1 800 pixlar för att kunna tryckas och de måste vara fotograferade av dig.

Skicka bilderna till:

fototavling.staffanstorp@gmail.com Du som vill sända kopior per post, skicka till: Staffanstorps kommun, 60-årsjubileet, 245 80 Staffanstorp.

En jury väljer därefter ut de 60 bästa bilderna för publicering i Staffanstorpsbornas egen fotobok, som trycks när jubileumsåret är slut.

Juryn väljer också ut de 10 allra bästa bilderna, som läggs ut på webben för omröstning bland staffanstorpsborna. Tre vinnare utses och vi utlovar ett extra fint pris till vinnaren. Prisutdelning sker vid jubileumsårets final den 12/12 2012.

OBS: Rätten till publicering av samtliga till tävlingen insända bilder, vad gäller kommunens egna medier staffanstorp.se, StaffanstorpsAktuellt, samt planerad fotobok, ägs av Staffanstorps kommun. Utöver detta får vidareförsäljning eller annan publicering ej ske utan fotografens tillstånd.