Sommarlovsentreprenörernas avslutning och priser

Sommarlovsentreprenörerna, en av kommunens Arbetsmarknadsenhets aktiviteter för sommarlediga ungdomar, avslutades den 14 augusti med avrapportering och jurybedömning för priserna Årets Sommarlovsentreprenör, Bästa Marknadsföring samt Bästa Entreprenörsinsats.

Ungdomarna har erhållit 2.000 kr av kommunen i startbidrag, deltagit i preparandutbildning samt upprättat affärsplan, och därefter drivit sina företag under sommaren.

Insaterna bedömdes av en jury bestående av Liliana Lindström, (M), Staffanstorps kommun, Björn Persson, Företagsgruppen i Staffanstorp, Mårten Mårtensson, Business Port Staffanstorp, Stefan Zetterlund, Färs & Frosta Sparbank och Fredrik Westman, Navigator fastnade för nedanstående pristagare.

Pris – Årets Sommarlovsentreprenörer

Priset Årets Sommarlovsentreprenörer tilldelades Oscar Linde och Mathias Larsson, företaget LWEB, med affärsiden Webbutveckling och webbhosting för småföretag. Juryn motivering för priset lyder:

”LWEB har presenterat en väl genomtänkt affärsplan med bra nätverksbyggande och personliga möten. Bra med tydligt erbjudande och ett bra engagemang. LWEB känns redan som ett företag.”

Pris – Bästa Marknadsföring

Priset Bästa Marknadsföring tilldelades Amanda Clarin, företaget CDC – Clarin Dog Company, med affärside’ Trimning av vardagshundar. Juryn motivering för priset lyder:

”Amanda Clarin har tänkt på helheten. Strukturerade erbjudande och bra prissättning. Fin bredd i marknadsföring och bra med personliga möten. Amanda Clarin är en duktig säljare.”

Pris – Bästa Entreprenörsinsats

Priset Bästa Entreprenörsinsats tilldelades Amanda Adolfsson, företaget Amanda Adolfsson Smyckes Design, med affärside’n Tillverkning och försäljning av egendesignade armband och örhängen. Juryn motivering till priset lyder:

”Amanda Adolfsson har en bra affärsplan och har på ett bra sätt använt sig av socialmedia. Skapat en webshop och visat på starkt engagemang och dessutom fått lite pengar över till sig själv. Använd samma kunskaper och engagemang i framtiden så är vi övertygade om att du lyckas.”

Text och Bild: Claes Nilsson, Business Port Staffanstorp

 

Lämna en kommentar

Genom att kommentera godkänner du våra riktlinjer för kommentarer.

 • Kommentarer


  pool

 • Blanketter


  pool

  Vill du söka barnomsorg, beställa betyg eller ansöka om bygglov? Här hittar du kommunens blanketter och här kommer du att hitta våra e-tjänster. Läs mer »

 • Jobba hos oss


  pool

  Bli en av oss! Vi har knappt 24 000 invånare att ge en god service till. Våra medarbetare ger själ och hjärta åt vår verksamhet. Hos oss finns många olika yrkesroller och befattningar. Läs mer »

 • Evenemang


  violin

  Det finns mycket att uppleva och göra i Staffanstorps kommun. Här hittar du information och tips om kommande evenemang, såväl kommunens som andra aktörers. Läs mer »