De rätta svaren i de olika hembygdsspelen

Kapten Vanda och vattenmysteriet, Mosstrollens äventyr, Genom hennes ögon och Min vän Borat är en utomjording. Här kan du kolla om du svarade rätt i de olika hembygdsspelen.

Många har spelat de fyra Hembygdsspelen och tagit sig runt på olika turer mellan viktiga platser i Staffanstorp! Några har spelat via sms, men ännu fler har spelat med papper och penna. En vinnare per spel utses och kommer att kontaktas de närmaste dagarna.

På Bonnamarknaden lördagen den 5 maj startade fyra spel som kunde ta dig ut på var sin rutt genom staden. På vägen fick man svara på gåtor och göra uppdrag. Spelet pågick fram till den 3 september och i samband med Familjefesten den 9 september kommer fina vinster att lottas ut till dem som har spelat.

Spelen bygger på de berättelser och platser som kommit fram under fyra workshops med Hembygdsföreningen, Ungdomscaféet, Daglig verksamhet och Öppna förskolan.