Dags för företagsfrukost med företagsbesök

Dags för företagsfrukost med företagsbesök – den här gången hos Rentokil.  Fredagen den 28 september klockan 7.30-9.00 besöker vi Rentokil på Verkstadsvägen 3 i Staffanstorp.

Rentokil – ett expansivt företag som inte håller sig på mattan

Rentokil Initial är ett världsledande företag inom textil, hygien och skadedjurskontroll, som bedriver verksamhet i mer än 50 länder. Företaget har cirka 68 000 anställda och är börsnoterat på London Stock Exchange.

I maj 2012 öppnade Initial, en del av Rentokil Initial-koncernen, ett nytt högteknologiskt tvätteri för entrémattor i Staffanstorp. Tvätteriet är ett av världens effektivaste avseende vatten- och energiförbrukning.
Hur kommer det sig att man valde Staffanstorp då det Svanenmärkta företaget skulle etablera sig i södra Sverige? Miljötänk och lönsamhet? Hur får man ekvationen att gå ihop i ett företag som jobbar med allt ifrån
hygien till skadedjursbekämpning?

Missa inte chansen att få en inblick i detta spännande företag. Ingen förhandsanmälan behövs men kom i tid så att du hinner äta frukost och träffa många intressanta människor! Glöm inte visitkorten! Utlottning av entrématta på plats!

Välkommen

Företagsgruppen Björn Persson, ordförande

Frukostmötena arrangeras av Företagsgruppen i Staffanstorp – kommunens största och lokala nätverk för företagare. Samarbetspartners är Staffanstorps kommun.