Kunskapsklicket – lär dig surfa

Vill du lära dig att surfa på nätet? Skaffa en e-postadress? Är du nyfiken på facebook eller andra sociala medier? Vill du veta mer om hur du kan använda bibliotekets tjänster via datorn?

Anmäl dig till Kunskapsklicket på Staffanstorps och Hjärups bibliotek där du kan boka in dig för individuell datorhandledning – helt kostnadsfritt!

Under handledningen går vi i lugn och ro igenom de moment du vill lära dig. Det kan vara att lära dig grunderna i att surfa och hitta information på nätet. Det kan också vara hur du lånar om och reserverar i vår katalog, lånar e-böcker, strömmande ljudböcker eller söker i våra databaser.

Välkommen att kontakta biblioteket för att boka en handledningstid!

Staffanstorps bibliotek 046-25 12 65

Hjärups bibliotek 046-25 15 94

Vad är Kunskapsklicket?

Kunskapsklicket är ett projekt som pågår under åtta månader på kommunbiblioteken i Staffanstorp, Burlöv, Eslöv och Svedala. Projektet är en del av den nationella kampanjen Digidel 2013, vars motto är att alla ska våga, vilja och kunna ta del av samhällets digitala tjänster.