Dags för företagsfrukost med företagsbesök

Dags för företagsfrukost med företagsbesök – den här gången hos Citygross. Fredagen 26 oktober klockan 7.30 – 9.00 besöker vi Citygross på Klågerupsvägen 1, i Staffanstorp.

Citygross och dess förre butikschef under många år Gunnar Persson, blev utsedd till Årets Företagare i Staffanstorp 2011.

Redan 1974 öppnades affären under namnet Ag:s Favör och har under åren utvecklats till att bli en av kommunens största arbetsplatser. Genom bidrag till skolor och klubbar har man visat på socialt ansvar och bidragit till samhället och inte minst ungdomsverksamheten.

Vi får nu möjlighet att titta in bakom kulisserna och ställa frågor till Patrik Hansson, ansvarig butikschef sedan i våras. Vilka strategier och framtidsplaner har den nye butikschefen? Hur jobbar man för att ändra ett inarbetat namn och är ni nöjda med resultatet?

Missa inte chansen att få en inblick i detta spännande företag.

Prisutdelning

Frukostmötet inleds med Företagsgruppens prisutdelning till Bästa Marknadsförare och Bästa Entreprenörsinsats i Sommarlovsentreprenörerna!

Ingen förhandsanmälan behövs men kom i tid så att du hinner äta frukost och träffa många intressanta människor – och glöm inte visitkortet!

Frukostmötena arrangeras av Företagsgruppen i Staffanstorp – kommunens största och lokala nätverk för företagare. Samarbetspartners är Staffanstorps kommun.