Författarkväll på biblioteket med Joakim Palmkvist

“En uppgörelse i undre världen” säger polisen om de avrättningslika morden i Malmö. Men vad döljer sig bakom rubrikerna? Och hur är det att arbeta som kriminalreporter i den stad där gangstermord är vanligare än någon annanstans i Sverige? Besök biblioteket i Staffanstorp torsdagen den 8 november kl.19.00 och lyssna på Joakim Palmkvist.

Sydsvenskans Joakim Palmkvist har i boken “Maffiakrig – nio avrättade män och staden de levde i” granskat ganstermorden i Malmö. Boken ger läsaren en unik inblick i den undre världen. Boken är skriven tillsammans med Tobias Barkman som även han är kriminalreporter på Sydsvenskan.  Förköp från och med 25 oktober.

Biljetter

Entré: 70:- inklusive fika. Förköp av biljetter kan göras på biblioteket i Staffanstorp. Max 2 biljetter/person. Telefonbokning från kl.10.00 på tel. 046-25 12 66. Insläpp kl. 18.45. Biljetter släpps 14 dagar innan arrangemanget. Bokade biljetter hämtas ut senast en vecka innan arrangemanget. Återlöses ej.