Var med och namnge ”nya skolan”

I augusti 2013 står Staffanstorps nya skola klar på platsen där Centralskolan idag står. Kommunen bygger en modern lärmiljö för cirka 500 elever i förskolklass till årskurs nio som ska ge våra barn och ungdomar en möjlighet att möta de krav som ställs inom framtidens utbildning och arbetsliv.

Nu har du en möjlighet att vara med och namnge skolan. Vår ambition är att bygga en kreativ, inspirerande och trygg miljö som fungerar i en dynamisk samverkan med andra samhällsfunktioner. Namnförslaget får gärna anknyta till dessa ambitioner och/eller till Staffanstorps kulturarv.

Som tack för hjälpen får vinnaren vara med och klippa bandet när skolan invigs och kommer dessutom att bli hedrad med en skylt i skolans lokaler.

Alla Staffanstorps invånare och medarbetare är välkomna att delta. Naturligtvis kan även skolklasser skicka in förslag. Mejla förslaget senast den 19/12-2012. Gör det tillsammans med en kort beskrivning över hur du/ni kom fram till förslaget och varför du menar att just ditt förslag är det bästa. Glöm inte att skicka med dina/era kontaktuppgifter.