Årets första företagsbesök

Agromabyggnaden

Dags för företagsbesök – den här gången hos Agroma Syd AB och Göranssons Maskiner AB.  Fredagen den 25 januari klockan 7.30-9.00 besöker vi Agroma Syd AB på Kavallerivägen 23-42 i Staffanstorp.

Samarbete som lönar sig

Agroma Syd AB och Göranssons Maskiner AB, är båda etablerade på Önsvala utanför Staffanstorp. Deras samarbete, som startade 2008, är ett skolexempel på hur man både kan behålla och utveckla sina kärnverksamheter, samtidigt som man kan ta nya marknadsandelar.

Agroma Syd står för lantbrukssidan, all service och reservdelsförsäljning. Göranssons Maskiner för entreprenadmaskinerna.

Detta gör att kunskapen om de båda företagens samlade kompetens, sprider sig i stora delar av Sverige.

Vi passar på att göra företagsbesök mitt under deras stora pågående maskinvisning. Här får vi möjlighet att titta och känna på de allra senaste nyheterna inom maskinbranschen, utan konkurrens från de nära 1 500 besökare som väntas mellan torsdagen och lördagen!

Ingen förhandsanmälan behövs, men kom i tid så att du hinner äta frukost och träffa många intressanta människor – och glöm inte visitkortet! Dagens visitkortsdragningar sponsras av Agroma Syd AB och Per Larssons Bil AB/Traktormuseet.

Välkommen!

Företagsgruppen

Frukostmötena arrangeras av Företagsgruppen i Staffanstorp – kommunens största och lokala nätverk för företagare. Samarbetspartners är Staffanstorps kommun.