Nya kontorshotellet klart sommaren 2013

Arbetet med att bygga det nya kontorshotellet i Staffanstorp pågår för fullt. Så här långt hade bygget fortskridit i mitten av januari. Klart ska det vara sommaren 2013. Foto: Rolf Jonsson

Sommaren 2013 får Staffanstorp näringsliv ett välkommet tillskott. Då invigs det nya kontorshotellet med hög standard och all tänkbar teknik i kvarterat Kometen.

– Staffanstorp är en ständigt expanderande företagsort och många småföretagare kan tänka sig att flytta hit eller nyetablera sig här, så detta blir ett viktigt tillskott, säger VD Claes Nilsson på Businessport Staffanstorp.

Det är Staffanstorps kommunfastigheter som just nu bygger en ny administrationsbyggnad i kvarteret Kometen vid Brandstationen i Staffanstorp.

Illustration: Staffanstorps Kommunfastigheter AB

Byggnaden ska inrymma de kommunala bolagens kontor på bottenplanet. På plan två är ytorna reserverade för kontorshotellet och på plan 3 finns konferensrum och relaxavdelning, och inte minst en hänförande utsikt.

Stor efterfrågan

-Många småföretagare har efterfrågat ett kontorshotell i Staffanstorp, och i den nybyggda fastigheten kan vi erbjuda kontorsytor åt 15 – 20 småföretagare, säger Rolf Jonsson, projektchef för kontorsfastigheten Kometen.

Kontorslokalerna hyrs ut med ”all inclusive”, där hela kontoret med alla funktioner och lokaler är tillgängligt för alla. Med hög IT-standard blir det enkelt och bekvämt att såväl arbeta, som träffa och möta kunder.

Lättillgängligt

Kontorshotellet Kometen ligger på ett attraktivt och lättillgängligt läge längs huvudstråket mellan Lund och Sturups flygplats, med bara tio minuter till Lund och tjugo minuter till Malmö. Inflyttning kan ske under sommaren 2013. Den som är intresserad av ytterligare information, prisuppgifter med mera kan kontakta Henry Roos, Staffanstorps Centrum AB, telefon 046-23 48 66 eller 0733-56 20 69.

Text:Ivar Sjögren