Förskolan Boken öppnar i Hjärup den 4 mars

Pennor Foto & Licens: Ulrika Vendelbo

Den tillfälliga förskolan i gamla bibliotekets lokaler i Hjärup kommer att öppna den 4 mars 2013 under namnet Förskolan Boken. Antalet platser som erbjuds är ca 20 stycken.

Diskussionerna med Pysslingen är ännu inte slutförda, därför startar den tillfälliga avdelningen i kommunal regi. Anci Stierna , produktionschef för förskola/skola har uppdraget att starta upp den tillfälliga förskolan.

Ni som önskar att få ett platserbjudande på Förskolan Boken ombeds att gå in på Dexter och lägga till förskolan som alternativ i er ansökan. Önskar ni att stå kvar till ert första- och andrahandsval så väljer ni Förskolan Boken som ert tredje alternativ.

Vid frågor är du välkommen att kontakta förskolechef Alma Salcinovic på 046-25 15 30.