Dags för företagsfrukost

Denna gång gästar Christian Sonesson – vår nye starke man, Företagsgruppens frukostmöte. Fredagen den 22 februari klockan 7.30. Tag chansen att få en inblick i Christians planer för vår kommun.

Plats: Rådhuset, Staffanstorp.  Fredagen den 22 februari klockan 7.30 – 9.00

Christian är ett välbekant ansikte i Staffanstorpspolitiken, trots sina unga år, axlar han nu manteln efter Michael Sandin. Många är självklart nyfikna på vad han har på sin agenda.

Hur ser han på näringslivet och företagandet i vår kommun och vad vill han göra för att stärka företagandet i Staffanstorp. Hur kombinerar han politikerrollen med att samtidigt vara nybliven småbarnspappa? En situation lik den som unga företagare brottas med, nämligen att få tiden att räcka till.

Vad ser han som de största kommunala utmaningarna inom de närmaste åren? Hur upplever han trycket på att ”den goda jorden” inte ska bebyggas? Vilken strategiskt enskild och näraliggande fråga bedömer Christian som viktigast för företagandet i Staffanstorp.

Hur ska kommunen kunna slå mynt av de unika utgrävningarna i Uppåkra och locka turister till kommunen. När tror han att tågen kommer att susa fram genom kommunen?

Tag nu chansen att få en inblick i Christians planer för vår kommun.

Ingen förhandsanmälan behövs. Kom dock i tid så att du hinner äta frukost och träffa intressanta människor. Och glöm inte visitkortet!

Activa Servicepartner AB sponsrar dragningen på visitkortet.

Kommande program:

Torsdagen den 14 mars, Årsmöte på Gästis

Fredagen den 26 april, Företagsbesök på Hvilan Utbildning

Fredagen den 31 maj: Årets Företagare 2012 presenteras på Guldnatten.

Frukostmötena arrangeras av Företagsgruppen i Staffanstorp – kommunens största och lokala nätverk för företagare. Samarbetspartners är Staffanstorps kommun.