Dags för företagsfrukost

Dags för företagsfrukost på företag – den här gången hos Hvilan Utbildning i Kabbarp. Fredagen den 26 april klockan 7.30-9 besöker vi Hvilan Utbildning på Kabbarpsvägen 126.

Vi kan avslöja att eleverna vid Hvilan Utbildning har fått uppdraget att dekorera invigningsfesten för Eurovision Song Contest i Malmö.

Efter mycken hysch-hysch och spännande planeringssessioner och i stenhård konkurrens med andra blomsterdekoratörer står det nu klart att det är Hvilan Utbildnings elever, med floristlärarna Helén Schalin och Sofie Kristiansson i spetsen, som kommer att dekorera den storslagna invigningsfesten på Eurovision Song Contest på Malmö Opera.

Självklart är alla på Hvilan Utbildning glada och stolta över uppdraget och det är hedrande att Malmö Stad, SVT och Pink Chili Consulting Group har uppmärksammat kvaliteten på den kunskap Hvilans elever besitter.

Hvilan Utbildning är en fristående skola med riksintag som ligger Kabbarp. Skolan ägs av ett dotterbolag till Gröna näringens riksorganisation (GRO) och har tre gymnasieprogram, Naturbruksprogrammet inriktning trädgård, Hantverksprogrammet med inriktningarna Hem- & trädgårds design och Florist. De bedriver även KY – utbildningar inom Vuxenutbildning, gårdsbutik och lunchrestaurang.

Missa nu inte chansen att få en inblick i denna moderna utbildningsverksamhet.

Kom i god tid så att du hinner äta frukost och träffa intressanta människor. Och glöm inte visitkortet. Dagens dragning sponsras av Hvilan Utbildning

Välkommen!

Företagsgruppen

Frukostmötena arrangeras av Företagsgruppen i Staffanstorp – kommunens största och lokala nätverk för företagare. Samarbetspartners är Staffanstorps kommun.