Sommar innebär också sommarpraktik!

I dagarna har anställningsavtalen gått iväg till 300 ungdomar som har fått en praktikplats i sommar. Arbetet med matchningen är alltså klar och alla som har lämnat in en intresseanmälan för sommarpraktik kommer att få information via brev om man har fått någon plats eller inte.

Den 17 juni börjar den första av tre praktikperioder med 130 ungdomar som börjar sin kommunala sommarpraktik. Under andra perioden mellan den 8-26 juli kommer c:a 70 ungdomar att praktisera och under den tredje perioden med start den 29 juli kommer c:a 100 ungdomar att ha kommunal sommarpraktik.

I dagarna har anställningsavtalen gått iväg till er 300 ungdomar som har fått en praktikplats i sommar. Det är viktigt att ni omgående skriver under och skickar tillbaka ett exemplar av anställningsavtalet för att vi ska veta att ni tackar ja till platsen.

Tillsammans med anställningsavtalen kommer också era utdrag ur belastningsregistret att returneras. Vi har registrerat dem och nu ska ni själva behålla dem, de gäller i 12 månader.

För er som vi i dagsläget inte kan erbjuda sommarpraktik, skicka ett mejl  till arbetsmarknadsenheten@staffanstorp.se om ni önskar stå kvar på reservlistan, och i så fall vilken period.

För er som sökt men inte fått något besked alls kontakta oss under v 23 (med start den 3 juni) eller per mejl  till arbetsmarknadsenheten@staffanstorp.se.

Vi kommer inte att kunna ge er några besked per telefon under vecka 22!

För allmänna frågor och meddelande om ni tackar nej till en plats går det bra att ringa Catharina Petersson telefon  046-25 11 78 eller till Petra Zaar telefon 046-25 11 71.