Guldkväll med Anna-Lena Brundin fredagen den 31 maj

Anna Lena Brundin Foto och licens:© Orlando G Boström

Guldkvällen i Staffanstorp genomförs fredagen den 31 maj, 2013! Förra året fest blev en riktigt succé med minst 500 personer i Gästis trädgård som blir festplats även i år, öppen för alla.

Guldkvällen är en näringslivsfest med prisutdelningar av olika slag samt artistuppträdanden. Allmänheten är välkommen att njuta av livemusik, ståuppkomik och prisutdelningar inom näringslivet och idrotten i Staffanstorp.

Programmet fredag 31/5

Kl 18 middag för näringslivet.

Kl 19.30 – c:a 22 öppet för alla i Gästis trädgård där Anna-Lena Brundin, numera Bergelin är moderator, prisutdelare och underhållare, och spelemännen i legendariska Grus i Dojjan bjuder på glad musik. Det är fri entré.

Följande priser delas ut:

Årets idrottsprestation, Årets Barn-/Ungdomsledarestipendier, Årets Guldkorn, Årets Eldsjäl (Sparbanken Öresund), Årets Landsbygdsföretag (Färs & Frosta Sparbank), LRF:s pris, Årets Företagare (Företagsgruppen), Staffanstorp Handelsförenings premiering av samhällsnyttig insats, Årets Nyföretagare (Företagarna Staffanstorp). Även Årets  Trygghetsambassadör utses.

Arrangör är Staffanstorps kommun och Business Port i samverkan med Företagsgruppen i Staffanstorp, Företagarna Staffanstorp, LRF, Färs & Frosta Sparbank, Sparbanken Öresund, Handelsbanken, SEB samt Staffanstorps Handelsförening