Du kan bli mentor åt en tonåring

Många ungdomar saknar en vuxen att prata med om det som är jobbigt, känns viktigt eller precis vad som helst. Som mentor träffar du en ungdom under en längre tid och blir ett betydelsefullt stöd i stort och smått.

Mentor Sverige är en ideell organisation som arbetar för att ge ungdomar i åldern 13-17 år självkänsla och kraft att växa genom mentorskap.

Med stöd och självkänsla är det lättare att fatta positiva beslut och välja bort våld och droger.

Staffanstorp kommun har inlett ett samarbete med Mentor Sverige. Ungdomar i åldern 13-17 år kommer att erbjudas möjlighet att delta i ett 12 månader långt mentorprogram och därför söker vi vettiga vuxna över 20 år i Staffanstorp som kan bli mentorer och göra skillnad för en ungdom. Läs mer och anmäl dig på www.mentor.se