Seniorveckan 15-20 september 2013

Snart är det dags för seniorveckan 2013. Den 15-20 september visar föreningar, företag och kommun upp sina verksamheter med fokus på våra äldre. Kom och upptäck alla aktiviteter som finns. Lär dig nya saker och prova på ett digert programutbud.

Seniorveckan inleds den 15 september kl.14.00 med tal av Liliana Lindström och musik med Bengt Nilsson från Staffanstorp, sedan fortsätter veckan med aktiviteter på flera håll i kommun

-Seniorveckan är som ett koncentrat där vi på Medelpunkten med alla våra duktiga frivilliga medarbetare, föreningar, S:t Staffans församling och företag visar på allt som finns för seniorer i vår kommun. Kanske är du nyinflyttad eller nybliven senior. Då är Seniorveckan ett utmärkt tillfälle att bekanta dig med alla aktiviteter som bjuds, säger Taina Ahola, frivilligsamordnare på Medelpunkten.

Läs mer här