Kulturnatten 2013

Kulturnatten Mischa Rosic

Kulturnatten går i år av stapeln fredagen den 11 oktober. Årets kulturnatt har som tidigare år dragit till sig en avsevärd mängd konstnärer och konsthantverkare, musiker med flera. Liksom tidigare år har arrangemangen spridits ut över Staffanstorp.

Under Kulturnatten delar Kultur- och Fritidsnämnden ut kulturpris och kulturstipendium i Konsthallen ca kl. 18.20. Fältgruppen och Fritids presenterar ”Ung kultur” i Balders Hage med Öppen scen, orkestrar, Manga workshops och mycket annat.

Det är Lions Club Staffanstorp som arrangerar Kulturnatt i Staffanstorp för 18:e gången tillsammans med flera aktörer och kommunens verksamheter Biblioteket, Konsthallen, Förebyggande enheten, Musikskolan och Medelpunkten.

Mischa Rosic har målat illustrationen till årets Kulturnattstidning.