Vattenavstängning i Hjärup

Nu gör vi ett nytt försök med att koppla in den nya vattenledning på Lommavägen i Hjärup. Denna gång utförs arbetet på kvällen och över natten och vattnet stängs av torsdagen den 31 oktober kl 21 till kl 03 på fredag morgon. Berörda fastigheter är informerade via brev.

Här visas fastigheter som berörs av avstängningen.

Vatten finns att hämta vid en brandpost på Klockargårdsvägen i närheten av Åttegränd. Om ni har möjlighet ber vi er att tappa upp vatten innan avstängningen.

När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter avstängningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt vattnet rinna länge före användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola också länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni frågor hör av er till NCC AB .
Jonas Lindén 040-31 70 94.