Öppna förskolan i Hjärup öppnar igen

Hand och fot flickr.com Foto:Rictome

Vi har nu anställt personal som ska jobba på den öppna förskolan i Hjärup och vi hoppas kunna öppna i slutet på november. Tanken är att skapa en pedagogisk mötesplats för barn och vuxna där samspel och nya relationer kan skapas, utvecklas och fördjupas.

Verksamheten kommer att erbjuda föräldrar och barn möjlighet att aktivt delta i bland annat sångsamling, fika, matlagning, utflykter och skapande verksamhet.

– Vi vill inte konkurrera utan komplettera så att utbudet för barn och föräldrar i Hjärup blir så stort som möjligt, därför tittar vi på vad biblioteken och kyrkan erbjuder säger Eva Mellberg, förskolechef.

Verksamheten kommer, precis som tidigare, att finnas på Centrumstigen 4 i Hjärup, 046-25 15 18.

Preliminära öppettider:

  • Måndag kl. 13-16
  • Tisdag kl. 9-16
  • Onsdag Stängt
  • Torsdag kl. 9-16
  • Fredag Stängt