Akut vattenläcka i Kyrkheddinge

Just nu tisdagen den 3 december har det inträffat en akut vattenläcka vid parkeringen på Almlundavägen/Bjällerupsvägen i Kyrkheddinge. Vattnet stängs av kl 14.45 och påverkar hela Kyrkheddinge och Vallby.

Vatten finns att hämta vid en brandpost vid infarten till Almlundavägen och en brandpost på Kyrkheddinge Stationsväg.
Arbetet med lagning av läckan pågår för fullt och förhoppningen är att läckan lagas under dagen.

 När vattnet släpps på igen

Det kan finnas luft i ledningarna efter lagningen. Därför råder vi er att öppna kranen försiktigt. Det kan även förekomma brunt vatten. Låt kranen rinna länge för användning. Vattnet är inte farligt att dricka. Spola länge före tvätt av ljus kläder.

Har ni frågor hör av er VA Gruppen .
Bengt Malmgren 0705-45 49 03