Musikskolan i Grimmen

Helgen den 17–19 januari åkte Musikskolan på vänortsutbyte till Grimmen. Väl där gjords en strålande nyårskonsert med Musikskolans elever tillsammans med Grimmens blåsorkester!

Tidigt på fredagen gick bussen från Staffanstorp. Eleverna var taggade och stämningen på topp! Framme i Grimmen bjöds det på mat och en guidad tur i staden. På lördagen var det dags för konsert och workshop med Grimmens musiklärare och deras elever! Söndagen började tidigt med en utflykt till Greifswald, en av de mest bevarade städerna i den nordöstra delen av Tyskland. Färden hem var blåsig, men eleverna var glada och lite härligt trötta i bussen hem. Överlag var det en väldigt fin resa med många minnen och historier. Musikskolan hoppas på att få göra detta snart igen och bredda samarbetet med Grimmen än mer.

Läs mer om Musikskolans helg i Grimmen här >>