”Minitrams” med Dan Bornemark och Björn Claeson

Minitrams

”Minitrams” riktar sig till barn mellan ett och tre år. Två föreställningar ges i hörsalen i Staffanstorps bibliotek lördagen den 1 mars, en klockan 10 och en klockan 11. Till ”Minitrams” är även äldre syskon välkomna.

”Minitrams” är en musikstund med Dan Bornemark och Björn Claeson som är speciellt anpassad för de minsta barnen i sällskap med en vuxen. De lättare, kortare låtarna varvas med musiklek och rörelseinlärningar. Under vänliga och musikaliska former knasas det både hit och dit. Det rockas, det borstas tänder, det galopperas och det sjungs om bejbisim…

Lördagen den 1 mars kl.10 och kl.11. Speltid ca 30 minuter

Lokal: Bibliotekets hörsal på Blekingevägen 1, i Staffanstorp.

Entré: 25:- Förköp pågår.

Arr. Kultur & fritid, Staffanstorps kommun i samarbete med Musik i Syd