Dags för företagsfrukost med företagsbesök

Dags för företagsfrukost med företagsbesök – den här gången hos Bilanpassning i Staffanstorp AB. Fredagen den 28 februari klockan 7.30 – 9.00 besöker vi Bilanpassning i Staffanstorp AB på Önsvala Alle 10, i Staffanstorp.

Företagsgruppen i samverkan med Staffanstorps kommun bjuder in företagare till en företagsfrukost på företaget Bilanpassning i Staffanstorp AB. Bilanpassning arbetar i en bransch som inte räknar mer än ett femtontal företag i hela Sverige, och som bidrar till att personer med funktionsnedsättning ges möjlighet att förflytta sig med bil.

Företagsfrukosten startar klockan 7.30 på Önsvala Alle 10 i Staffanstorp, och är kostnadsfri.

Ingen förhandsanmälan behövs men kom i tid så att du hinner äta frukost och träffa många intressanta människor – och glöm inte visitkortet!

Frukostmötena arrangeras av Företagsgruppen i Staffanstorp – kommunens största och lokala nätverk för företagare. Samarbetspartners är Staffanstorps kommun.