Välkomna till Summercamp 2014!

Under tre veckor i sommar har elever i åk 5, 6, 7 och 8 möjlighet att i lugn och ro få hjälp och stöd i ämnena svenska, SVA (Svenska som andraspråk), engelska och matematik.

Eleverna väljer själva vilka ämnen samt vilka av de tre veckorna de ska läsa. För bästa resultat bör man välja alla tre veckorna. Undervisningen hålls av utbildade pedagoger i ljusa, fräscha lokaler på Resurscentrum.

Datum:             Vecka 25, 26 och 32
Tid:                    9.00-14.00
Plats:                 Resurscentrum, Järnvägsgatan 65, Staffanstorp
På fm bjuds det på frukt och lunchen serveras på Balderskolan som ligger ett stenkast från Resurscentrum.

Ansökan om behov av transport till Summercamp görs i anmälningsformuläret nedan (individuell prövning av transportbehovet kommer att göras).

Anmälan gör du här senast den 11 april.

När anmälningstiden gått ut läggs ett schema utifrån elevernas behov.  Därefter skickas bekräftelse och information till vårdnadshavaren på den adress ni har uppgett i anmälan.

Kommentarer från föräldrar till elever på tidigare sommarskola

”Mycket bra sommarskola. Kunde lägga upp pluggandet själv utan att semestern blev lidande. Som förälder är jag mycket nöjd med sommarskolan och är glad över att den finns. Det har gjort att min son och jag kom varandra närmre”.

”Tycker det är bra att det finns sommarskola så alla har en chans att förstå bättre och vara förberedd inför ett nytt läsår. Ibland upplever de att det inte finns tid och utrymme för extrahjälp. Man vill kanske inte fråga inför andra om hjälp hela tiden när skolan väl börjar”.