Linda Lundqvist nominerad till Entreprenör Skåne 2014

Under 2014 får 43 skånska entreprenörer möjligheten att utveckla sin affärsidé genom nya kontakter med rådgivningsaktörer, presentation av nya affärsmöjligheter, ett spännande nätverk av entreprenörer och möjlighet att synas i media och bland beslutsfattare. En av dessa är Linda Lundqvist från Staffanstorp.

Under parollen Entreprenör Skåne samlar Näringsliv Skåne, tillsammans med Skånes kommuner, över 40 skånska entreprenörer som kan visa vägen för hur man jobbar med kreativa och kulturella näringar i Skåne. En av årets kandidater är sångerska Linda Lundqvist från Staffanstorp.

Du kan läsa mer om Linda och övriga skånska entreprenörer här >>

Linda leder sommarens allsångskvällar (18 juni, 19 juli och 14 augusti) i Staffanstorps kommun. Mer information kommer.