Irländsk musikfestival i Hjärups Jakriborg (2014)

För tredje året i rad bjuder Staffanstorps kommun på en irländsk musikfestival på Torget i Jakriborg, Hjärup, som åter gästas av fantastiska, skickliga och kända musiker från kommunens vänort Killarney på Irland. Fredagen den 27 juni och lördagen den 28 juni öppnar Torget kl. 15.

Influgna från Irland är dels det berömda 12-mannabandet Celtic Steps med dansare och dels ungdomsbandet Sceitimíní. Även två lokala band från Hjärup samt en irländsk trio från Lund/Malmö underhåller före och efter det irländska besöket.

Det blir som vanligt uteservering på Torget i Jakriborg i regi av Hjärups Bageri & Gastronomi och det är fri entré.

Program

Fredag 27 juni, 2014

Kl. 15 Torget öppnar

Kl. 17-18 Afterwork med JO-PA-JO:Z

Kl. 18-21 Irländskt musikbesök. Två grupper från Killarney på Irland, ungdomsbandet Sceitimíní med sex irländska musikerungdomar samt det berömda 12-mannabandet Celtic Steps med dansare, bjuder oss på äkta irländsk folkmusik.

Kl. 21-23  Irish sidekick

Lördag 28 juni, 2014

Kl. 15 Torget öppnar

Kl. 17-18 Irish sidekick

Kl. 18-21 Irländskt musikbesök. Två grupper från Killarney på Irland, ungdomsbandet Sceitimíní med sex irländska musikerungdomar samt det berömda 12-mannabandet Celtic Steps med dansare, bjuder oss på äkta irländsk folkmusik.

Kl. 21-23  Husbandet samt JO-PA-JO:Z

Arr: Staffanstorps kommun i samarbete med Killarney kommun och Hjärups Bageri & Gastronomi.