Bibliotekets höstprogram

Bibliotekets höstprogram 2014

Nu finns bibliotekets höstprogram att hämta på biblioteken i Staffanstorp och Hjärup. Botanisera bland författarkvällar, föreläsningar, barnteaterföreställningar och mycket mer!

Nytt för i år är att vi har bjudit in lokala föreläsare att sprida kunskap från sina respektive områden. Nytt är också att författarkvällar och föredrag riktade till en vuxen publik kommer att hållas både på Staffanstorps och Hjärups bibliotek.

Några nedslag i höstens program är Ingalill Mosander från SVT:s Go´kväll som kommer till Staffanstorps bibliotek den 26 november för att tipsa om böcker och Massive Entertainment som berättar om utvecklingen av ett av världens mest omtalade TV-spel på Staffanstorps bibliotek den 10 september. Komikern, författaren och skribenten Kalle Lind gästar Hjärups bibliotek den 2 december.

På barnsidan kommer Teater Pepino, Lilla Vilda Teatern, Obanteatern och Banditsagor att bjuda på föreställningar för barn i olika åldrar. Höstlovet i oktober bjuder bland annat på Teaterworkshop och Cirkusshow!

Välkommen till biblioteken i höst!