Seniorveckan 7-12 september 2014

Under förra årets seniorvecka besökte 1828 personer Medelpunkten på Pilegården och i år vill vi slå ett nytt rekord! Invigning av årets seniorvecka är söndagen den 7 september klockan 14. Seniorveckan inleds av socialnämndens ordförande Liliana Lindström, sedan blir det barsnack med Leif Mannerström.

På tisdag vill vi gärna höra ”Vad ni vill att en bra äldreomsorg ska innehålla”, samtalsledaren Ingalill Rahm Hallberg lotsar oss i dialogen.

Under veckan har du även möjligheter att prova på Curling på matta och lära dig mer om internet, facebook och surfplatta, kom även upp på andra våningen och titta på hjälpmedel i Provhytten samt på Medelpunkten finns Hjälpmedelscentralen från Lomma.

Behöver du hjälp med din trädgård kom och fråga kundvalsentreprenörerna på onsdag.

Går du i flyttankar kom hit på tisdag då Boplats syd (bostadsförmedling) finns här, på torsdag finns entreprenörer för framtida seniorboenden i Staffanstorp.

Det finns även aktiviteter på andra platser i kommunen. Du kanske hittar en ny hobby/aktiviteter under seniorveckan. Det mesta är gratis. Allt detta och mycket mer hittar du i seniorveckans program.

Har du tid över gå även i på internet och se på vår hemsida och facebooksida https://www.facebook.com/medelpunkten

https://staffanstorp.se/medelpunkten/