Besök höstens författarkvällar på biblioteken

Höstens författarkvällar

Snart är det premiär för höstens författarkvällar på biblioteken i Staffanstorp och Hjärup. Först ut är trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson som på onsdag 17 september gästar Staffanstorps bibliotek. Passa på, det finns fortfarande biljetter kvar!

I oktober kommer Kjell Wik till Hjärups bibliotek för att berätta om sin bok Statarkorpralen, en släktkrönika som utspelar sig i våra trakter vid tiden för förra sekelskiftet. I oktober kommer också malmöförfattaren Kristian Lundberg att besöka Staffanstorps bibliotek.

I november står Ingalill Mosander, känd bland annat från SVT:s Go´kväll, på tur. Den 26:e november kommer hon till Staffanstorps bibliotek för att dela med sig av sina bästa lästips, precis som i Go ´kvällstudion.

Höstens sista författarkväll går av stapeln i Hjärup den 2:a december. Då kommer författaren och satirikern Kalle Lind att prata om självgoda män i offentligheten, konstiga böcker och fascinerande fenomen i svensk politik och nöjesvärld.

Här kan du läsa mer om höstens författarkvällar samt biljettinformation.

Välkommen till biblioteket!