Teknikstipendium till Stanstorpsskolan

Stanstorpsskolan har tilldelats ett stipendium på 10 000 kronor från Teknikspanarna för att utveckla teknikundervisningen på skolan.

Initiativtagare är läraren Patricia Andersson som i ansökan angav att pengarna skulle användas till att bygga upp ett materialförråd för teknikundervisningen. I ansökan angav Patricia att man även eftersträvar att teknikämnet läggs ut på timplanen som ett enskilt ämne istället för att vara inkluderat med no-ämnena.

Alla på Stanstorpsskolan är glada för stipendiet och ser framemot vidare utveckling av teknikundervisningen.

FAKTA

Teknikspanarna är Teknikföretagens satsning för elever och lärare i årskurs 4-6. Syftet med Teknikspanarna är att utveckla elevernas teknikintresse samt inspirera och stötta er lärare i teknikundervisningen. Projektet utgår ifrån kursplanen för teknik.