Författarkväll med Liv Strömquist

Liv Strömquist

I januari tilldelades hon Dagens Nyheters kulturpris, i februari stod Sydsvenskan på tur. Den 17:e mars gästar hon till Staffanstorps bibliotek. Liv Strömquist är stilbildande serietecknare, feminist och folkbildare.

I sin senaste bok Kunskapens frukt uppehåller hon sig kring synen på det kvinnliga könsorganet genom vad hon kallar ”tusentals år av riktigt, riktigt pissig forskning”. Med stor humor och språklig precision avtäcker hon mänsklighetens ansträngda förhållande till denna högst mänskliga kroppsdel.

När? Tisdag 17 mars klockan 19.00
Var? På Staffanstorps bibliotek

Biljetter 70:-
Säljes på Staffanstorp bibliotek från och med lördag 28 februari klockan 10.00. Telefonbokning på 046-251265

OBS! Bokade biljetter hämtas ut senast en vecka innan arrangemanget. Annars återgår de till försäljning. Sålda biljetter återlöses ej.

Arr. ABF i samarbete med Staffanstorps kommun Kultur och fritid