Medborgardialog 10 mars i Hjärup

Medborgardialog

Staffanstorps kommun bjuder tillsammans med Polisen i Staffanstorp in till medborgardialog i Hjärup.

Medborgardialogen kan definieras som en framtidsdiskussion där möjligheter och tänkbara tillvägagångssätt gemensamt kommer lyftas. Genom att utveckla olika sätt och metoder strävar vi efter att driva kommunen i rätt riktning när det gäller kommuninvånarnas upplevda och faktiska trygghet och säkerhet.

Vi vill med hjälp av medborgardialogsmöten ge invånarna i kommunen möjlighet att identifiera de insatser och behov som önskas prioriteras från polis och kommun. Förhoppningsvis kan träffarna leda till att önskemål synliggörs.

Medverkande: Christian Sonesson, kommunstyrelsens ordförande, Patrik Runesson, analysstrateg säker och trygg kommun samt Carina Roth, stationschef polisen i Staffanstorp med flera.

Datum: tisdag den 10 mars
Tid: kl. 18.30-20.30
Plats: Forum Hjärup, Hjärupslundsskolan, Ämnesvägen 2, Hjärup.
Anmälan: senast 9 mars till patrik.runesson@staffanstorp.se

Välkomna!